Golfen in Portugal aan de Zilverkust

Golfen in Portugal aan de Zilverkust

Golfbanen in Portugal aan de Zilverkust

Er zijn vier 18 holes golfbanen in Portugal aan de Zilverkust te vinden. Ze liggen allemaal aan de andere zijde van de lagoon op circa 25 minuten rijden van onze villa. Het gaat om Royal Obidos, Westcliffs, Bom Sucesso en Praia D’el Rey. Wilt u genieten van de prachtige natuur, ruige kusten en prachtige golfbanen hier aan de Zilverkust in Portugal klik dan hier voor beschikbaarheid van onze villa.

Royal Óbidos

De golfbaan van het Royal Óbidos Spa & Golf Resort heeft zijn eigen “echte” behandeling gekregen van wereldgolflegende Severiano Ballesteros. Door zijn kunst toe te passen bij het ontwerpen van golfbanen, heeft de beroemde golfer hier een werkelijk uitzonderlijke baan gecreëerd, die de hoge kwaliteitsnormen van het resort eer aandoet. Ontworpen om subtiel te integreren met de natuurlijke omgeving, profiterend van het golvende terrein, trekt deze 6.400 meter lange baan golfers van alle niveaus aan.

Klik hier om rechtstreeks een tee time te boeken bij Royal Óbidos

Westcliffs

Een uitstekende baan om de meest gepassioneerde golfers uit te dagen. Het gevarieerde landschap en het natuurlijke terrein werden zo ongestoord mogelijk gehouden om een unieke 18-holes golfbaan aan zee van wereldklasse langs de Zilverkust te creëren.

Glooiende zandduinen afgewisseld met kustvegetatie, terwijl de dennenbossen van bovenaf uitkijken over de oceaan. Deze bevoorrechte en exclusieve locatie zal je betoveren en uitdagen om de krachten van de natuur te temmen en je spel te perfectioneren.

Klik hier om rechtstreeks een tee time te boeken bij Westcliffs

Praia D’el Rey

Praia D’El Rey is misschien wel een van de mooiste golfbanen van Europa. Gelegen tussen uitgestrekte dennenbossen en golvende duinen, met een spectaculair uitzicht over de Atlantische Oceaan en de Berlengas-eilanden daarachter.

De 18-holes golfbaan is ontworpen door de bekende Amerikaanse golfarchitect Cabell B.Robinson en werd ingehuldigd op 14 juni 1997. Diepe bunkers, glooiende greens en zandduinen contrasteren scherp met de weelderige fairways en maken het de complete golfuitdaging.

Klik hier om rechtstreeks een tee time te boeken bij Praia D’el Rey

Bom Sucesso

The Guardian Bom Sucesso Golf, ontworpen door Donald Steel, een van ‘s werelds top golfarchitecten. Gelegen in het prachtige Óbidos, op slechts een uur van Lissabon, biedt de 18-holes championship golfbaan een adembenemend uitzicht op de lagune en de Atlantische Oceaan, omgeven door het ruige terrein van het BOM SUCESSO RESORT.

Met meer dan 60 hectare aan oppervlakte en omgeven door een betoverend landschap van mediterrane vegetatie, exotische soorten en eeuwenoude olijfbomen, creëert de baan een unieke setting.

Donald Steel, een wereldberoemde golfarchitect, stond aan de wieg van de Guardian Bom Sucesso-golfbaan. Geboren op 23 augustus 1937 in Hillingdon – Londen, werd hij door Golf Magazine beschouwd als de 4e meest invloedrijke golfarchitect ter wereld. Hij leidde ook de cruciale veranderingen aan de Eden-golfbaan in St. Andrews, oorspronkelijk ontworpen door Harry Colt in 1913. In 1986-1989 was hij voorzitter van de British Association of Golf Course Architects en in 2006 werd hij verkozen tot voorzitter van de Engelse Golf Union.

Klik hier om direct een tee time te boeken bij Bom Sucesso.

Tee Times boeken

Er zijn verschillende manieren om uw Tee Times te boeken. Het kan rechtstreeks bij de golfbanen (Zie daarvoor de links naar de golfclubs elders in dit blog) . Zie onderstaande link om Tee Times te boeken via teetimes.pt. Hier zijn soms kortingen van toepassing. Er zijn overigens een heleboel soortgelijke sites om je teetimes te boeken.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *