De Villa

Het is oktober 2022. Vanaf de start van de bouw was er al snel een plan om een pergola te plaatsen achter het huis. In de zomer van 2022 is het hout besteld en geleverd en in oktober zijn we gestart met het monteren van de pergola. Het resultaat ziet u hiernaast. De pergola zal in de toekomst uitgebreid kunnen worden ter bescherming tegen wind en zon. Mocht u interesse hebben voor de huur van deze villa, klik hier voor de beschikbaarheid.
Begin augustus 2022. We verblijven deze zomer wederom in ons huis. Het bevalt super. De bouwwerkzaamheden van de nog te bouwen woningen vorderen gestaag zoals je kunt zien op de foto’s. Dit jaar hebben we zonnepanelen geplaatst en is er een warmtepomp geplaatst voor het verwarmen van het zwembad. Vanaf mei tot en met oktober zal het zwembad verwarmd zijn. Mocht u interesse hebben voor de huur van deze villa, klik hier voor de beschikbaarheid.

Het is medio augustus 2021. We verblijven hier nu inmiddels 5 weken en in die tijd hebben we de rest van de inrichting binnen en buiten aangebracht. Ook het kunstgras buiten is gelegd. Het huis is af en gereed voor gebruik. We hebben genoten en kunnen niet wachten om terug te komen in het najaar.

Mocht u interesse hebben voor de huur van deze villa, klik hier voor de beschikbaarheid

Het is juni 2021. Inmiddels heeft de oplevering plaatsgevonden en daarna zijn we druk bezig geweest met inrichten. We hadden al veel materiaal vanuit Nederland laten transporteren naar Portugal zodat we na oplevering gelijk aan de slag konden met het plaatsen van de bedden en de nachtkastjes in de slaapkamers. Daarnaast is de airco geïnstalleerd en hebben we de combi magnetron ingebouwd. Ook is er gestart met de voorbereidingen voor het aanbrengen van het kunstgras in de tuin. Binnenkort wordt er met de rest van de inrichting gestart. En na het ontvangen van de bewoonbaarheidsverklaring zal het traject voor de verhuurvergunning worden opgestart.
Bijna de laatste update. Het huis wordt bijna opgeleverd. De oplevering is wel twee weken uitgesteld vanwege de reisbeperkingen door Corona.

Weer een update. Het is 5 mei 2021 en de keuken is, op de installatie van de apparatuur na, gereed en het zwembad is gevuld met water. Nog een paar weken en dan is de oplevering.

Het is 12 april 2021 en de bouw is nu echt bijna voltooid. Inmiddels is het schilderwerk van de buitenwanden gereed. Verder zijn we volop bezig met de voorbereidingen voor de inrichting. Inmiddels al het nodige gekocht dat eind mei op transport gaat. Ook de werkzaamheden die gelijk na oplevering moeten gaan plaatsvinden zijn inmiddels ingepland. Dan wordt de airco geïnstalleerd en zal het kunstgras worden aangebracht.

Het is 24 maart 2021 en de bouw is bijna voltooid. Inmiddels is er een opleverdatum bekend. De oplevering vindt eind mei plaats. De terrastegels zijn aangebracht. Verder zijn de kasten binnen gereed en wordt de keuken gemonteerd.

We zijn een maand verder. Inmiddels is het tegelwerk gereed en is het sanitair geplaatst. De inbouwkasten in de slaapkamers zijn gereed.

Het is 3 februari 2021. De positie van de barbeque is gewijzigd en is inmiddels aangebracht. Binnen zijn de vloertegels aangebracht en daarnaast de deuren, kozijnen en het timmerwerk van de inbouwkasten. De keuken wordt nu geproduceerd en zal naar verwachting eind februari geplaatst worden.

Het is 23 november 2020. Alweer een update. Het gaat snel nu. De buitenwanden zijn geïsoleerd en gestuct en de buitenkozijnen zijn geplaatst. Binnenkort zullen de werkzaamheden voor de barbeque worden uitgevoerd.

Het is inmiddels 14 november 2020. De binnenwerkzaamheden zijn in volle gang. De wanden zijn inmiddels glad en de wandtegels in de badkamers zijn aangebracht. In de keuken is de aannemer bezig om de koof te maken waarin de spotjes worden aangebracht

Inmiddels is het eind oktober 2020. De herfst is inmiddels begonnen. In Portugal is het nog steeds zeer aangenaam weer en de voortgang is duidelijk te zien. Het stucwerk binnen is gereed. Het pomphuis is gemetseld en de betonvloer onder de bestrating is inmiddels ook aangebracht. Binnenkort wordt er gestart met het stucwerk buiten.

Het is 30 juli 2020 en hier de beloofde voortgangsfoto’s van de afgelopen dagen.

Het is 29 juli 2020 en we zijn inmiddels aangekomen in Nadadouro en hebben we de bouwplaats diverse keren bezocht. De bouw schiet mooi op. De wanden zijn gereed voor het stucwerk en de afwerkvloer wordt binnenkort aangebracht. Binnenkort plaatsen we nog wat nieuwe foto’s die we gemaakt hebben deze week.

Het is eind juni 2020. De mantelbuizen, rioleringen en elektriciteitsleidingen zijn inmiddels aangebracht. Het schiet mooi op. Over een paar weken hopen we de bouwlocatie live te bezoeken en zullen dan weer meer foto’s plaatsen.

Het is inmiddels 24 juni 2020 en de bouw vordert gestaag. Sinds medio mei is het metselwerk aangebracht en is er begonnen met het frezen van sleuven in de wanden voor alle leidingen en bekabeling. We hebben regelmatig contact met de aannemer om plannen te overleggen en definitief te maken. De plannen voor de keuken en de vaste barbeque liggen nu ook bij de aannemer en die zullen we binnenkort bespreken en definitief maken. In de zomervakantie gaan we, ondanks het Coronavirus, toch naar Portugal zoals al lang was gepland. Daar zullen we afspreken met de koperbegeleider om diverse zaken te bespreken. Denk aan de kleuren van het zwembad, de manier van verwarmen van het zwembad, de afwerking van de binnenmuren, vloeren, bestrating en de uitvoering van de toiletten tegels, kranen in de badkamers. We verheugen ons er op. Op naar de volgende fase!!

In maart 2020 is de aannemer begonnen met de fundatie van onze villa en sindsdien is de betonconstructie aangebracht. Dit is de stand van zaken op 12 mei 2020. Op naar de volgende fase!!

Eind 2019 is er gestart met een aantal woningen op de omliggende kavels van dit project. Op 1 februari is de aannemer Coderne bij de buren begonnen in de fundatie en daar begint de betonconstructie al vorm te krijgen.

De villa wordt gebouwd in een rustig gebied dichtbij Nadadouro. Het terrein is in 2019 bouwrijp gemaakt en er is een nieuwe straat aangelegd. In juni 2019 waren die werkzaamheden klaar.

Dit project wordt ontwikkeld door Immoportugal. Hieronder de link naar de voorgangsfoto’s van dit project Quinta Nova I (Greenvalley)